OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Trafiłam do pani Katarzyny Michałowskiej niecały miesiąc temu. Pani Kasia jest świetnym dietetykiem, a jadłospisy które dla mnie układa są bardzo smaczne i w pełni zaspokajają moje apetyty. Dzięki niej jestem w stanie powstrzymać się od słodyczy i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza. A najlepsze jest to że wreszcie moje dania są urozmaicone a waga pomału spada...

 

Dorota / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

W poradni Natura Dietetyk otrzymałam fachową pomoc w dobraniu odpowiedniej terapii dla moich problemów, nie tylko z wagą, ale też zdrowotnych. Dzięki rozmowie z dietetykiem udało się dopasować jadłospis w taki sposób, abym bez problemu wdrożyła go w życie. Jest smacznie i do syta, a dzięki wsparciu wiem, że dam radę osiągnąć swój cel !

 

Joanna J. / 2016-12-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Poradnię Natura Dietetyk w Międzychodzie poleciła mi moja koleżanka, ponieważ długo szukałam sposobów na to, aby bezpiecznie schudnąć bez efektu jo-jo. Oprócz tego, że udało mi się zrzucić kilka kilogramów, zauważyłam poprawę w wyglądzie skóry a nawet to, że dzięki stosowaniu się do diety mam więcej energii. :-) Gorąco polecam !

 

Kasia / 2016-12-14

bardzo dobry

opinia z serwisu

Natura Dietetyk, to zespół ludzi, którzy w oparciu o doświadczenie i wiedzę odmieniają "grube życie" ludzi chcących tych zmian. Po prawie rocznym korzystaniu z usług mogę w pełni polecić Poradnię Dietetyczną Natura Dietetyk Pniewy. Bardzo miła obsługa, fachowe podejście do klienta, wizyty kontrolne na najwyższym poziomie. Moi drodzy, nie istnieje coś takiego jak dieta "cud". Skuteczne zgubienie nadprogramowych kg to przede wszystkim dieta, a ułożona przez Natura Dietetyk Pniewy jest bardzo klarowna i jasna do zrozumienia. Lista zakupów, którą dostaje się łącznie z dietą jest dodatkowym atutem /plusem dla Natura Dietetyk Pniewy . Warto zainwestować w siebie, warto zacząć współpracę z Natura Dietetyk. POLECAM!!!:)

 

Martyna Borkowska / 2016-12-05

bardzo dobry

opinia z serwisu

W Poradni Natura Dietetyk,(po wcześniejszej miłej rozmowie z panią dietetyk) otrzymałam odpowiednio zbilansowaną dietę,ułożoną specjalnie dla mnie,pełnowartościową,smaczną,prostą i szybką w przygotowaniu.W diecie podoba mi się duża ilość warzyw i owoców,chociaż jem dużo,waga spada.Stałe wizyty w poradni pozwalają utrzymać motywację.Będąc na diecie,jem więcej niż zanim ją zaczęłam!!POLECAM!!!

 

Agnieszka Lisowska / 2016-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Wizyta w Natura Dietetyk, to najlepsza inwestycja tego roku!!! Z pomocą Pani Alicji i jej przepisów udało mi się schudnąć 11 kg,oczywiście to jeszcze nie koniec !-) Nie wiedziałam , że w tak szybko,łatwo i przyjemnie uda mi się zrzucić te kilogramy po ciąży. Jadłospis jest bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu. Mogę liczyć na wsparcie w każdej chwili co jest bardzo pomocne. Wiec z całego serca polecam Natura Dietetyk!  

 

Barbara Redestowicz / 2016-11-18

bardzo dobry

opinia z serwisu

Smaczna i łatwa dieta, indywidualnie dobrany cały program żywieniowy oraz regularne widoczne rezultaty. Serdecznie polecam :)

 

Marcin / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Udało mi się schudnąć i na stałe wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, dzięki czemu nie muszę się już odchudzać. Polecam

 

Milena / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Udało mi się schudnąć i na stałe wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, dzięki czemu nie muszę się już odchudzać. Polecam

 

Milena / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Udało mi się schudnąć i na stałe wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, dzięki czemu nie muszę się już odchudzać. Polecam

 

Milena / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią Agnieszkę, ułożyła mi pyszna dietę, czuję się bardzo dobrze i przygotowuję z wielką przyjemnością wszystkie posiłki, pomogła mi również w diecie dla dziecka bo był niejadkiem, teraz już się to zmieniło, baaaardzo dziękuję i serdecznie polecam

 

Elżbieta / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Korzystałam już wcześniej z pomocy innych dietetyków, efekty były średnio zadowalające - teraz jestem pod ogromnym wrażeniem jakości usługi i tym że mam z dietetykiem praktycznie kontakt 24h, kiedy tylko potrzebuję mogę zadzwonić i porozmawiać. Polecam serdecznie

 

Janina / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta rewelacja! Byłam zaskoczona,że aż tyle mam zjeść, a o dziwo chudnę. Posiłki są smaczne, koleżanki z pracy mi wyjadają :). Jestem bardzo zadowolona. Polecam

 

Anna / 2017-11-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Napiszę krótko - Nic tylko POLECAĆ, POLECAĆ, POLECAĆ!

 

Jarosław / 2017-11-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam! Dzięki Pani Agnieszce wróciłam do dawnej sylwetki i sprawności.Połączenie dietetyka i osoby znającej się na aktywności fizycznej to strzał w 10. Dziękuję za cierpliwość, wyrozumiałość, smaczną dietę !

 

Oliwia / 2017-11-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolony z wizyt u dietetyka. Efekty diety przyszły szybko i bez żadnego wysiłku. Nie czułem się głodny, wręcz miałem wrażenie, że jem więcej ale zdrowiej i o stałych porach. W krótkim czasie schudłem ponad 10 kg i utrzymuję tę wagę już kilka miesięcy. Polecam.

 

Jarosław / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Witam. Jestem zachwycona efektami po pierwszym miesiącu stosowania diety, trzy kilogramy mniej! Dietę mam na cztery miesiące, a tu już takie efekty bez większego wysiłku i wyrzeczeń, bardzo istotne - samopoczucie niewiarygodnie dobre. POLECAM KAŻDEMU. Pozdrawiam.

 

Jadwiga / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam, dieta ułożona fachowo i indywidualnie pod klienta. Wszystko dobrze przemyślane, zorganizowane a przede wszystkim przynoszące efekty. Pozdrawiam

 

Mikołaj / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Agnieszka to fachowiec w każdym calu! Ułożyła mi smaczny i szybki w przygotowaniu jadłospis, który dał oczekiwany efekt, pasował do moich treningów i uwzględniał moje problemy zdrowotne. Jestem bardzo zadowolony i polecam

 

Oskar / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Szczerze polecam Panią Dietetyk. Jeszcze nigdy nie byłam tak najedzona , a przy tym coraz szczuplejsza. Pani Agnieszka ułożyła program tak , że nie tylko ja ale i moja rodzina zajada się ze smakiem. Bardzo dziękuję

 

Sandra / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Nie sądziłem, że dieta i to przy zaparciach może być tak smaczna. Jem przepyszne potrawy w ilościach dość znacznych a waga leci nadal w dół. Zaparcia zniknęły czuję się dobrze . Tak to ja mogę się odchudzać :-). Pozdrawiam Panią Dietetyk :-)

 

Arkadiusz / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Agnieszka to super osoba. Ułożyła dietę bardzo smaczną, godziny dobrała idealnie pod mój plan dnia. Dlatego rezultaty są rewelacyjne. Osiągnęłam wymarzone odbicie w lustrze :-). Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Dietetyk. :-) Pozdrawiam

 

Iwona / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Do Pani Agnieszki zapisała mnie moja Ukochana Żona :-), uważałem że dietetyk mi nie potrzebny. Zlecono mi badania ....a tu podwyższony cholesterol, cukier trójglicerydy. Lekarz powiedział, że wizyta u dietetyka to nieodzowny pomysł. Tak też zrobiłem... i teraz jest OK!!! Polecam

 

Piotr / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo dziekuję Pani Agnieszce za wytrwałość w pracy ze mną. Wspaniałe podejście do pacjenta, zawsze uśmiechnięta. Przepisy fantastyczne i smaczne. A na wadze nareszcie tyle ile powinno być :) DZIĘKUJĘ BARDZO!!!

 

Anna / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo profesjonalne podejście do tematu, dieta super dokładnie rozpisana, dania fajne i smaczne no i łatwe w przygotowaniu. Po 3 tygodniach już pierwsze efekty. Polecam

 

Anitka / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam wizytę u Pani Agnieszki, chodzę do Niej od kwietnia 2015 r. , jestem zadowolona z efektów , które uzyskałam dzięki programom żywieniowym , profesjonalnemu podejściu do tematu przez Panią Agnieszkę. Dziękuję bardzo , oczywiście walczę dalej :)

 

Marzena / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pójście na wizytę z dzieckiem do Pani Agnieszki, to był strzał w dziesiątkę. W ciągu 1,5 miesiąca waga spadła 6 kg. Jedzenie jest bardzo smaczne i zdrowe. Nigdy nie sądziłam, że na diecie odchudzającej można tak dobrze zjeść. Dziękujemy za tak świetne przepisy. Gorąco polecam tę Poradnię Dietetyczną. Pozdrawiam

 

Martyna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Do Pani Agnieszki trafiłam jakiś czas temu razem z mężem. Poleciła mi ten gabinet przyjaciółka. Mąż nawet nie chciał słyszeć o odchudzaniu. Dieta,którą dostaliśmy zaskoczyła go i nawet się w niej rozsmakował. Już mamy pierwsze efekty. Dlatego gorąco polecam Panią Agnieszkę.

 

Marta / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Mogę polecić Panią Agnieszkę jako osobę kompetentną, rzetelną. Nie ma problemów z kontaktem o każdej porze. Dieta smaczna i skuteczna, a wszystko to w miłej atmosferze.

 

Karolina / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią Agnieszkę, wszystko dokładnie mi wyjaśniła, stworzyła zupełnie inne spojrzenie na wiele zagadnień odnośnie mojego zdrowia i diety.

 

Patrycja / Archiwalna