OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Smaczna i łatwa dieta, indywidualnie dobrany cały program żywieniowy oraz regularne widoczne rezultaty. Serdecznie polecam :)

 

Marcin / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Udało mi się schudnąć i na stałe wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, dzięki czemu nie muszę się już odchudzać. Polecam

 

Milena / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Udało mi się schudnąć i na stałe wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, dzięki czemu nie muszę się już odchudzać. Polecam

 

Milena / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Udało mi się schudnąć i na stałe wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, dzięki czemu nie muszę się już odchudzać. Polecam

 

Milena / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią Agnieszkę, ułożyła mi pyszna dietę, czuję się bardzo dobrze i przygotowuję z wielką przyjemnością wszystkie posiłki, pomogła mi również w diecie dla dziecka bo był niejadkiem, teraz już się to zmieniło, baaaardzo dziękuję i serdecznie polecam

 

Elżbieta / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Korzystałam już wcześniej z pomocy innych dietetyków, efekty były średnio zadowalające - teraz jestem pod ogromnym wrażeniem jakości usługi i tym że mam z dietetykiem praktycznie kontakt 24h, kiedy tylko potrzebuję mogę zadzwonić i porozmawiać. Polecam serdecznie

 

Janina / 2017-11-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta rewelacja! Byłam zaskoczona,że aż tyle mam zjeść, a o dziwo chudnę. Posiłki są smaczne, koleżanki z pracy mi wyjadają :). Jestem bardzo zadowolona. Polecam

 

Anna / 2017-11-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Napiszę krótko - Nic tylko POLECAĆ, POLECAĆ, POLECAĆ!

 

Jarosław / 2017-11-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam! Dzięki Pani Agnieszce wróciłam do dawnej sylwetki i sprawności.Połączenie dietetyka i osoby znającej się na aktywności fizycznej to strzał w 10. Dziękuję za cierpliwość, wyrozumiałość, smaczną dietę !

 

Oliwia / 2017-11-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolony z wizyt u dietetyka. Efekty diety przyszły szybko i bez żadnego wysiłku. Nie czułem się głodny, wręcz miałem wrażenie, że jem więcej ale zdrowiej i o stałych porach. W krótkim czasie schudłem ponad 10 kg i utrzymuję tę wagę już kilka miesięcy. Polecam.

 

Jarosław / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Witam. Jestem zachwycona efektami po pierwszym miesiącu stosowania diety, trzy kilogramy mniej! Dietę mam na cztery miesiące, a tu już takie efekty bez większego wysiłku i wyrzeczeń, bardzo istotne - samopoczucie niewiarygodnie dobre. POLECAM KAŻDEMU. Pozdrawiam.

 

Jadwiga / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam, dieta ułożona fachowo i indywidualnie pod klienta. Wszystko dobrze przemyślane, zorganizowane a przede wszystkim przynoszące efekty. Pozdrawiam

 

Mikołaj / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Agnieszka to fachowiec w każdym calu! Ułożyła mi smaczny i szybki w przygotowaniu jadłospis, który dał oczekiwany efekt, pasował do moich treningów i uwzględniał moje problemy zdrowotne. Jestem bardzo zadowolony i polecam

 

Oskar / 2017-11-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Szczerze polecam Panią Dietetyk. Jeszcze nigdy nie byłam tak najedzona , a przy tym coraz szczuplejsza. Pani Agnieszka ułożyła program tak , że nie tylko ja ale i moja rodzina zajada się ze smakiem. Bardzo dziękuję

 

Sandra / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Nie sądziłem, że dieta i to przy zaparciach może być tak smaczna. Jem przepyszne potrawy w ilościach dość znacznych a waga leci nadal w dół. Zaparcia zniknęły czuję się dobrze . Tak to ja mogę się odchudzać :-). Pozdrawiam Panią Dietetyk :-)

 

Arkadiusz / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Agnieszka to super osoba. Ułożyła dietę bardzo smaczną, godziny dobrała idealnie pod mój plan dnia. Dlatego rezultaty są rewelacyjne. Osiągnęłam wymarzone odbicie w lustrze :-). Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Dietetyk. :-) Pozdrawiam

 

Iwona / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Do Pani Agnieszki zapisała mnie moja Ukochana Żona :-), uważałem że dietetyk mi nie potrzebny. Zlecono mi badania ....a tu podwyższony cholesterol, cukier trójglicerydy. Lekarz powiedział, że wizyta u dietetyka to nieodzowny pomysł. Tak też zrobiłem... i teraz jest OK!!! Polecam

 

Piotr / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo dziekuję Pani Agnieszce za wytrwałość w pracy ze mną. Wspaniałe podejście do pacjenta, zawsze uśmiechnięta. Przepisy fantastyczne i smaczne. A na wadze nareszcie tyle ile powinno być :) DZIĘKUJĘ BARDZO!!!

 

Anna / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo profesjonalne podejście do tematu, dieta super dokładnie rozpisana, dania fajne i smaczne no i łatwe w przygotowaniu. Po 3 tygodniach już pierwsze efekty. Polecam

 

Anitka / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam wizytę u Pani Agnieszki, chodzę do Niej od kwietnia 2015 r. , jestem zadowolona z efektów , które uzyskałam dzięki programom żywieniowym , profesjonalnemu podejściu do tematu przez Panią Agnieszkę. Dziękuję bardzo , oczywiście walczę dalej :)

 

Marzena / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pójście na wizytę z dzieckiem do Pani Agnieszki, to był strzał w dziesiątkę. W ciągu 1,5 miesiąca waga spadła 6 kg. Jedzenie jest bardzo smaczne i zdrowe. Nigdy nie sądziłam, że na diecie odchudzającej można tak dobrze zjeść. Dziękujemy za tak świetne przepisy. Gorąco polecam tę Poradnię Dietetyczną. Pozdrawiam

 

Martyna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Do Pani Agnieszki trafiłam jakiś czas temu razem z mężem. Poleciła mi ten gabinet przyjaciółka. Mąż nawet nie chciał słyszeć o odchudzaniu. Dieta,którą dostaliśmy zaskoczyła go i nawet się w niej rozsmakował. Już mamy pierwsze efekty. Dlatego gorąco polecam Panią Agnieszkę.

 

Marta / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Mogę polecić Panią Agnieszkę jako osobę kompetentną, rzetelną. Nie ma problemów z kontaktem o każdej porze. Dieta smaczna i skuteczna, a wszystko to w miłej atmosferze.

 

Karolina / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią Agnieszkę, wszystko dokładnie mi wyjaśniła, stworzyła zupełnie inne spojrzenie na wiele zagadnień odnośnie mojego zdrowia i diety.

 

Patrycja / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo sympatyczna i otwarta dietetyczka. Ma dużą wiedzę i potrafi przystępnie ją przekazywać. Obaliła wiele mitów w moim myśleniu o zdrowej diecie. Gorąco polecam.

 

Marcin / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Mając już poważne schorzenia (cukrzyca, wrzody, miażdżyca, lekka nadwaga) za namową rodziny trafiłam w ręce sympatycznej pani dietetyk Agnieszki Wyczesany, która to po ułożeniu mi indywidualnej diety doprowadziła mój organizm do wymaganej wagi i zdecydowanej poprawy samopoczucia. Każda następna wizyta obfitowała w rady i propozycje odnośnie żywienia przekazane w tak prosty i przystępy sposób, że ich wprowadzenie do codziennego menu było bardzo łatwe.

 

Stanisława / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pierwsza wizyta była dla mnie okropnie stresująca, ale kiedy poznałem Panią Agnieszkę wszystko minęło. Jej profesjonalizm i podejście do pacjenta - REWELACJA. Pełne zaangażowanie ale też pomoc i zrozumienie w chwilach słabości. Gorąco polecam!!!

 

Jarek / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Próbowałam już wiele diet, które nie przynosiły żadnych rezultatów. Dopiero spotkanie z panią Agnieszką coś zmieniło. Pani Agnieszka pomogła mi zrozumieć, że skuteczna dieta nie jest pełna wyrzeczeń i nie można czekać na efekt "od razu". Chudnę smacznie i zdrowo!

 

Dorota / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam :-) Jestem żywym chodzącym dowodem na to co pani Agnieszka potrafi zrobić, jak się robi to dokładnie o czym mówi. Sukces murowany.

 

Olivier / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam, jestem bardzo zadowolona, profesjonalizm, sukces z Panią Agnieszka murowany. Po 4 tygodniach mniej 4,300 kg. Pani dietetyk zawsze uśmiechnięta, aż chce się żyć jak podtrzyma na duchu, zachęci do działania. Posiłki kolorowe, smaczne i super dopasowane do gustu klienta. Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty,raz jeszcze polecam.

 

Isia / Archiwalna